Over Claerhout Aluminium

Claerhout Aluminium is al een halve eeuw de betrouwbare partner voor professionals uit de dakindustrie.  Een stabiele speler die een stevige reputatie opbouwde door constant te streven naar een uitstekende kwaliteit en dito service.

Claerhout Aluminium

Claerhout Aluminium, uit Harelbeke, is gespecialiseerd in de verwerking en toelevering van aluminium muurafdekplaten, plooiwerk en dakranden aan de professionele plat-dak-industrie. Claerhout Aluminium brengt uw project inzake aluminium muurkappen en dakranden van A tot Z tot een goed einde.

Claerhout Aluminium:

  • opgericht in 1982
  • 375 ton aluminium wordt jaarlijks verwerkt
  • 350 projecten worden jaarlijks afgewerkt
  • 30% van de muurkappen is bestemd voor Wallonië
  • 4 voetbalvelden vol aan muurkappen verlaten jaarlijks ons bedrijf
Gebouw Claerhout Aluminium

Gedreven door ervaring, gebeten door vernieuwing

Bij Claerhout Aluminium staan passie en vakkennis centraal. We willen uitblinken in ons vak: gebouwen waterdicht maken met aluminium muurafdekplaten en dakranden. We dragen de kwaliteit van onze afgeleverde producten hoog in het vaandel en zijn ervan overtuigd dat dit onlosmakelijk verbonden is met de orde en netheid van ons dagelijks werk en een aangename, gestructureerde werkomgeving voor ons team.

Verhaal Claerhout Aluminium

Samen sterk

Een enthousiast en ervaren team levert dag in dag uit topservice aan onze klanten. Samen bouwen onze medewerkers aan een succesvol groeiverhaal dat gebaseerd is op respect en wederzijds vertrouwen, zowel binnen het team als naar de buitenwereld toe. Samen staan we sterk en werken we aan de verdere ontplooiing van onze mensen en onze activiteiten.

Bekijk onze vacatures

Team Claerhout Aluminium